Начало / Новини

НовиниУчастваме в проект за опазване и възстановяване на есетровите риби

22.06.2012

"Пи Ди Ем Сървисис" ООД спечели поръчка насочена към подобряване съществуващите нормативни и поднормативни документи касаещи есетровите риби и препоръки за актуализиране на „Плана за действие за есетровите риби в българските акватории на река Дунав и Черно море”.

"Зелен" тийбилдинг с екипа на Ситибанк - България

18.06.2012

На 17.06.2012 г. организирахме фирмено мероприятие за екипа на Ситибанк - България на територията на Природен парк "Витоша".

Изготвяме работен проект за «Поморийско езеро»

03.05.2012

През м. април 2012 г. „ПИДИЕМ Сървисис” ООД подписа договор за изготвяне на работен проект за обект „Маршрути за познавателен екотуризъм с туристическа инфраструктура в комплекса от защитени природни територии на Поморийско езеро”.

Седмица на гората 2012 – „Гората за децата”

03.04.2012

На 03.04.2012 на централния площад в гр. Враца официално бе открита Националната Седмица на гората – 2012 г. с участието на министъра на земеделието и храните М. Найденов и ръководството на Изпълнителна Агенция по Горите.

Страници: | 1 | 2 | 3 |

Проект на фокус

Интерактивна туристическа карта Високи Западни Родопи - Батак, Девин, Доспат

Интерактивната карта е разработена от ПиДиЕм Сървисиз в рамките на проект, реализиран от сдружение „Ново бъдеще за Доспат“ с финансовата подкрепа на Оперативна програма за развитие на сектор рибарство в рамките на МСР на МИРГ „Високи Западни Родопи – Батак, Девин, Доспат“.

Сертификати

Фирмата е сертифицирана от Изпълнителната Агенция по горите към Министерство на земеделието и храните за производство и търговия с горски репродуктивни материали на национално и международно ниво.

Експертите от нашия екип са лицензирани в различни области, включително: горско стопанство, горска сертификация по системата на FSC, работа с Географски информационни системи, извършване на оценки за въздействие върху околната среда, туризъм и др.


Сайт от Loopink & Цвят и пиксел