Начало / Новини / Готов е работният проект за Поморийско езеро

Готов е работният проект за Поморийско езеро

30.11.2012

През м. ноември 2012 г. приключи работата ни по договор за изготвяне на работен проект за обект „Маршрути за познавателен екотуризъм с туристическа инфраструктура в комплекса от защитени природни територии на Поморийско езеро” с възложител СНЦ „Зелени Балкани”.

Работата ни по договора е приета от Възложителя, предстои одобряване на работния проект от общинската администрация и последващо изграждане на предвидената екотуристическа инфраструктура с цел развитие на познавателния туризъм в района на Поморийско езеро.


Проект на фокус

Интерактивна туристическа карта Високи Западни Родопи - Батак, Девин, Доспат

Интерактивната карта е разработена от ПиДиЕм Сървисиз в рамките на проект, реализиран от сдружение „Ново бъдеще за Доспат“ с финансовата подкрепа на Оперативна програма за развитие на сектор рибарство в рамките на МСР на МИРГ „Високи Западни Родопи – Батак, Девин, Доспат“.

Сертификати

Фирмата е сертифицирана от Изпълнителната Агенция по горите към Министерство на земеделието и храните за производство и търговия с горски репродуктивни материали на национално и международно ниво.

Експертите от нашия екип са лицензирани в различни области, включително: горско стопанство, горска сертификация по системата на FSC, работа с Географски информационни системи, извършване на оценки за въздействие върху околната среда, туризъм и др.


Сайт от Loopink & Цвят и пиксел