Начало / Услуги / Производство и търговия с горски репродуктивни материали

Производство и търговия с горски репродуктивни материали

От началото на 2010 г. „Пи Ди еМ Сървисис” ООД  е сертифицирана от Изпълнителната Агенция по горите (Министерство на земеделието и храните) за производство и търговия с горски репродуктивни материали на национално и международно ниво. 

Компанията предлага сертифицирани горски репродуктивни материали (семена и фиданки) от разнообразни дървесни и храстови видове с високо качество и гарантиран генетичен произход.


Проект на фокус

Интерактивна туристическа карта Високи Западни Родопи - Батак, Девин, Доспат

Интерактивната карта е разработена от ПиДиЕм Сървисиз в рамките на проект, реализиран от сдружение „Ново бъдеще за Доспат“ с финансовата подкрепа на Оперативна програма за развитие на сектор рибарство в рамките на МСР на МИРГ „Високи Западни Родопи – Батак, Девин, Доспат“.

Сертификати

Фирмата е сертифицирана от Изпълнителната Агенция по горите към Министерство на земеделието и храните за производство и търговия с горски репродуктивни материали на национално и международно ниво.

Експертите от нашия екип са лицензирани в различни области, включително: горско стопанство, горска сертификация по системата на FSC, работа с Географски информационни системи, извършване на оценки за въздействие върху околната среда, туризъм и др.


Сайт от Loopink & Цвят и пиксел