Начало / За нас

За нас

„Пи Ди еМ Сървисис” ЕООД е създадена от експерти с дългогодишен опит в сферата на опазване на околната среда и биологичното разнообразие, устойчивото развитие, екотуризма, горското стопанство, регионалното развитие, изграждането на капацитет и др.

Членовете на нашия екип са доказали своя професионализъм чрез реализация на множество проекти, задания и инициативи на национално и международно ниво, както и с работта си като консултанти за национални и международни организации и институции.

Поради широкия обхват на нашата дейност, компанията работи и с допълнителен набор от външни експерти, специализирани в различни сфери.

Основните принципи за работа на „Пи Ди еМ Сървисис” ЕООД включват:

  • Позитивност, иновативност и практичност при осигуряването на комплексни и устойчиви решения , отговарящи на нуждите на нашите клиенти;
  • Осигуряване на цялостна подкрепа в процеса на идентифициране на проблеми, генериране на идеи и избор на решения, подготовка, изпълнение и успешно реализиране на конкретни мерки, дейности или проекти;
  • Коректност към нашите клиенти и партньори, осигуряване на високо експертно ниво, качество и ефективност на работа;
  • Отговорност към обществото и околната среда във всички аспекти от нашата дейност.

Проект на фокус

Интерактивна туристическа карта Високи Западни Родопи - Батак, Девин, Доспат

Интерактивната карта е разработена от ПиДиЕм Сървисиз в рамките на проект, реализиран от сдружение „Ново бъдеще за Доспат“ с финансовата подкрепа на Оперативна програма за развитие на сектор рибарство в рамките на МСР на МИРГ „Високи Западни Родопи – Батак, Девин, Доспат“.

Сертификати

Фирмата е сертифицирана от Изпълнителната Агенция по горите към Министерство на земеделието и храните за производство и търговия с горски репродуктивни материали на национално и международно ниво.

Експертите от нашия екип са лицензирани в различни области, включително: горско стопанство, горска сертификация по системата на FSC, работа с Географски информационни системи, извършване на оценки за въздействие върху околната среда, туризъм и др.


Сайт от Loopink & Цвят и пиксел